Corona-tider

För oss så som många andra verksamheter ändrar vi vårt sätt att mötas i och med de restriktioner som hela tiden uppdateras från våra myndigheter.

Det betyder inte att vi har slutat att arbeta. Vi kommer fortfarande att ha vissa utbildningar på vår hemsida men de kan komma att förändras allteftersom.

Ute i verksamheterna vet vi att det pågår ett stort arbete med att stötta personer med autism och andra funktionsnedsättningar i de förändringar som sker i samhället. Det krävs stor kreativitet, positivitet och samarbete kring nya rutiner och glädjefyllda aktiviteter som inte utsätter någon för smitta och för den delen inte heller onödig oro och stress.

Vi är säkra på att om inte nu, så inom en snar framtid så kommer det att komma upp frågor och utmaningar om hur vi ska bemöta förändringarna och hur vi ska kunna ge svar om Coronaviruset och vad det innebär till vissa personer med autism och andra funktionsnedsättningar.

Vi kommer att finnas tillgängliga för att ge stöd, tips och handledning på -individnivå via telefon, mejl och videosamtal. Tveka inte att höra av er om ni behöver stöd, svar på frågor och rådgivning. Det kan vara allt från hur vi tydliggör Coronaviruset, ny struktur på dagen till tips på olika roliga aktiviteter att ägna sig åt. Det finns möjligheter att utvecklas trots begränsningar i vår rörelsefrihet, bara att vi måste tänka lite annorlunda.

Ta hand om er och håll er friska och glöm inte bort att ha ett positivt förhållningssätt och sprid inte onödig oro. Vi hoppas snart vi ses igen.

Kontaktuppgifter:

  0739-426 473

  0730-795 271

För videokonferens ta kontakt så ordnar vi med uppkoppling.

En mycket bra kombination av praktik och teori som givet mig en energikick och rätt verktyg att arbeta vidare med i min verksamhet.

Eva Lärare

Bokningsbara kurser och föreläsningar